Teamviewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

In de meeste gevallen zullen we gewoon met u meekijken in uw e-Captain versie zonder dat we direct mee hoeven te kijken op uw eigen computer.

TeamViewer downloaden en installeren

Om met TeamViewer op uw computer mee te kunnen kijken moet u eerst TeamViewer downloaden en installeren op uw eigen computer. Het is hierbij van belang dat u dezelfde versie van TeamViewer gebruikt als onze versie van TeamViewer. U kunt de juiste versie van TeamViewer via onderstaande knop downloaden.

Download TeamViewer

Als u op bovenstaande knop heeft geklikt dan komt u op de website van TeamViewer. De pagina ziet er als volgt uit:

teamviewer-downloaden

Na het downloaden kunt u TeamViewer installeren.

• Kies Bestand opslaan
  • Nu komt de vraag in beeld. Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aanbrengt aan uw apparaat. Kies: Ja

TeamViewer gebruiken

Om uw computer op afstand over te kunnen nemen moeten zowel u als onze support medewerker TeamViewer opstarten. U ziet dan onderstaand scherm.

teamviewer-01

Om uw computer over te kunnen nemen hebben wij uw ID en uw Wachtwoord nodig. Een voorbeeld hiervan ziet u in bovenstaand scherm. Geef uw ID en Wachtwoord door aan onze supportmedewerkers. Als onze supportmedewerker is ingelogd ziet u rechts onder in beeld het onderstaande TeamViewer schermpje.

teamviewer-03

Om de TeamViewer sessie af te sluiten klikt u op het witte kruisje (X). Ook onze supportmedewerkers kunnen de sessie afsluiten. Het TeamViewer schermpje verdwijnt dan uit uw beeld op uw computer.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2017