Diploma eisen

Inhoudsopgave

1. Diploma eisen

Diploma eisen

Aan een vorderingenstaat kunnen diploma eisen gekoppeld worden. Deze worden per cursus (activiteit) bijgehouden. Dus niet per cursusdag zoals de vorderingen.

Elke keer als iemand voor een bepaald deel goed genoeg is kan dit aangevinkt worden zodat duidelijk is wanneer alle eisen zijn aangevinkt. Het aanmaken van de diploma eisen gaat via het Beheercentrum.

• Ga in het Beheercentrum naar Activiteiten en selecteer de optie Vorderingenstaat diploma.
  • Geef bij naam de naam op van het diploma.
  • Met behulp van de beschikbare vrije velden kunt u de vragen/criteria aanmaken voor het diploma.

cursus-planning-43

• Ga vervolgens naar Activiteiten en klik Vorderingenstaten op het bewerken IconS Editincoontje om de diploma eisen te koppelen aan de desbetreffende vorderingenstaat.

cursus-planning-44

• Selecteer bij Diploma eisen gekoppeld het juiste item.

cursus-planning-45

• Eventueel kan kunt u aangeven dat een persoon aan een groep moet worden toegevoegd
  • Om de diploma eisen in te vullen klikt u in het Vorderingenstaten overzicht op het ballonnen balloons icoontje.

cursus-planning-46

• In het volgende scherm vult u de diploma datum in en vult u de criteria in.

cursus-planning-47

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 juni 2017