Vorderingenstaat invullen

 

Vorderingenstaat invullen via e-Captain

Om de vorderingenstaat in te vullen gaat u in e-Captain naar Activiteiten en selecteert u de optie Vorderingenstaat.

 

cursus-planning-40

 

  • Klik op de activiteit waar u de vorderingenstaat van wilt invullen.

 

cursus-planning-41

 

  • Selecteer de criteria en de datum en klik op de datum.
  • In het volgende scherm kunt u de vorderingenstaat invullen.

 

cursus-planning-42

 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 juni 2017