Vorderingenstaat invullen

 

Vorderingenstaat invullen via e-Captain

Om de vorderingenstaat in te vullen gaat u in e-Captain naar Activiteiten en selecteert u de optie Vorderingenstaat.

 

cursus-planning-40

 

  • Klik op de activiteit waar u de vorderingenstaat van wilt invullen.

 

cursus-planning-41

 

  • Selecteer de criteria en de datum en klik op de datum.
  • In het volgende scherm kunt u de vorderingenstaat invullen.

 

cursus-planning-42

 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 juni 2017