Pin storing

Inhoudsopgave

1. Pin storing

Pin storing

BELANGRIJK voor kassagebruikers met PIN apparatuur!!

Indien u problemen heeft met pinnen dan gelieve een printscreen te maken van het kassa scherm (zie voorbeeld hieronder).

pin-storing-001

Indien de klant de transactie wel kan afmaken (dus de pin terminal heeft het bedrag ontvangen) maar de kassa pakt het Gelukt signaal niet op dan zal de transactie in e-Captain niet verwerkt worden. U dient dan contact op te nemen met de helpdesk zodat we dit kunnen onderzoeken en de transactie alsnog kunnen afhandelen.

Minimaal willen we dan een afdruk van het kassascherm ontvangen, zoals bovenstaande.
Graag de afdruk van het scherm met de omschrijving van wat er is gebeurd en welke handelingen vooraf gingen in een email sturen naar: ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 24 augustus 2018