Widget: Activiteitenlijst

Functie

Met de widget Activiteitenlijst kunt u een overzicht tonen van alle activiteiten of van een bepaalde categorie.  Vanuit de Activiteitenlijst kunnen (niet) leden zich direct inschrijven voor een bepaalde activiteit.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Activiteitenlijst

Activiteitenlijst 001

Instellingen Widget Activiteitenlijst

Na het loslaten van de widget Activiteitenlijst op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Activiteitenlijst 002

Eigenschappen Activiteitenlijst

• Activiteiten categorieën: Selecteer een categorie of alle categorieën die getoond worden in de gekozen activiteitenlijst.
  • Activiteiten maximum aantal items: Bepaal hoeveel activiteiten getoond worden in de gekozen activiteitenlijst.
  • Navigatieknoppen: Bepaal of de navigatie knoppen getoond worden.
  • Activiteiten jaar: Selecteer het jaar dat getoond wordt in de gekozen activiteiten lijst. Geen specifiek jaar, huidig jaar of een jaartal.
  • Activiteiten weergave: Bepaal een weergave waarin de activiteitenlijst getoond wordt. Standaard, Eenvoudig en Kalender.
  • Icoontjes weergeven: Bepaal of de inschrijf, activiteit informatie en deelnemers iconen zichtbaar zijn, alleen bij weergave keuze Standaard.
  • Scheiding tussen maanden: Geef aan of een scheiding tussen de maanden getoond word om de duidelijkheid te vergroten, alleen bij weergave keuze Standaard.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 18 november 2019