Widget: Contactgegevens

Functie

Met de widget Contactgegevens is het mogelijk om de contactgegevens van uw organisatie te tonen op de website.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Contactgegevens > Tabblad sociaal

contactgegevens-01

Algemene instellingen e-Captain

Via het Beheercentrum > Captain instellingen > Algemene instellingen Captain kunt alle informatie invullen die betrekking heeft op uw organisatie. De onderstaande informatie wordt gebruikt in de Contactgegevens widget.

contactgegevens-03

Instellingen Widget Contactgegevens

Als u de widget Contactgegevens hebt losgelaten verschijnt onderstaand scherm met daarin de volgende eigenschappen.

contactgegevens-02

• Paneel: het is mogelijk om een informatiepaneel te koppelen aan de widget. Een informatiepaneel is aan te maken in Beheercentrum > Websitebeheer > Beheer informatiepanelen.
  • Icoon: icoon toevoegen
  • Titel: u kunt hier een titel invoeren
  • Titel uitlijning: Links, Midden en Rechts
  • Logo: voeg hier uw logo toe
  • Logo uitlijning: Links, Midden en Rechts
  • Toon verenigingsnaam: Ja of Nee
  • Toon bezoekadres: Ja of Nee
  • Toon postadres: Ja of Nee
  • Toon e-mail / website: Ja of Nee
  • Afwijkend e-mailadres:
  • Toon social media: Ja of Nee
  • Toon banknummer: Ja of Nee
  • Toon KVK / BTW nummer: Ja of Nee
  • Toon veld-icoon: als deze parameter aan staat, worden er iconen voor de velden gezet, bijvoorbeeld een envelop voor het veld E-mail.
  • Toon veldnamen: kiezen of de veldnamen getoond worden Ja of Nee
  • Zichtbaar: stel de zichtbaarheid in.

Voorbeeld

De opmaak is afhankelijk van het thema dat aan de pagina is gekoppeld.

Voorbeeld zonder veldnamen

contactgegevens-04

Voorbeeld met veldnamen en oranje paneel gekoppeld

contactgegevens-05