Widget: Countdown

Functie

Met de Widget Countdown is het mogelijk om naar een ingestelde datum af te tellen. Het is daarnaast mogelijk om op deze eind datum een tekst (melding) weer te geven.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Countdown.

Countdown 001

Instellingen Widget Countdown

Na het loslaten van de widget Countdown op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Countdown 002

Stijl van de Countdown widget

De widget Countdown heeft drie meegeleverde stijlen:

Countdown 003 Stijl 1 Simpel
Countdown 004 Stijl 2 Retro
Countdown 005 Stijl 3 Cirkels

Bij alle stijlen is er de mogelijkheid om een titel op te geven en de uitlijning van de titel boven de widget.

Countdown 006

Eveneens is het verplicht een einddatum en eindtijd in te vullen.

Countdown 007

Alle stijlen hebben ook een optie om een inleidnede tekst te tonen bij de countdown widget. De eindtekst vervant de tellers wanneer de einddatum is bereikt.

Countdown 008

Stijlen kiezen

De stijl wordt gekozen in het veld Stijl:

Countdown 009

Stijl 1 - Simpel

De stijl Simpel is een eenvoudige, animatieloze countdown klok.

Countdown 010

Deze stijl heeft de volgende instellingen waarmee u het uiterlijk kan aanpassen:

Countdown 011 Lettergrootte van de cijfers
Countdown 012 Tekstkleur van de cijfers
Countdown 013 Lettergrootte van de eenheden
Countdown 014 Tekstkleur van de eenheden

Stijl 2 - Retro

De stijl Retro is een ouderwetse flip-klok.

Countdown 015

Deze stijl heeft de volgende instellingen waarmee u het uiterlijk kan aanpassen.

Countdown 016 Stijl van de klok, Zwart/Wit of Wit/Zwart
Countdown 017 Lettergrootte van de cijfers
Countdown 018 Lettergrootte van de eenheden
Countdown 019 Tekstkleur van de eenheden

Stijl 3 - Cirkels

De stijl Cirkels is een moderne en strakke cirkelvormige klok.

Countdown 020

Deze stijl heeft de volgende instellingen waarmee u het uiterlijk kan aanpassen:

Countdown 021 Lettergrootte van de cijfers in de cirkels
Countdown 022 Tekstkleur
Countdown 023 Kleur van de cirkel dag + kleur
Countdown 024 Kleur van de cirkel uur + kleur
Countdown 025 Kleur van de cirkel minuut + kleur
Countdown 026 Kleur van de cirkel seconde + kleur

De stijl Cirkel heeft nog een extra instelling, namelijk de starttijd van de countdown. De starttijd wordt gebruikt om het aantal resterende dagen weer te geven.

Countdown 027

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2017