Alternatieven voor iDEAL

 

Inhoudsopgave

  1. Alternatieven voor iDEAL

Alternatieven voor iDEAL

Naast iDEAL bieden we ook een aantal andere online betalen mogelijkheden aan. De kosten per betaalwijze zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • iDEAL  €0,39  per geslaagde transactie
  • Sofort (Duitse versie van iDEAL) €0,15 en 1% per geslaagde transactie
  • Bancontact (Belgische versie van iDEAL), €0,25 en 1,8% per geslaagde transactie
  • PayPal €0,35 en 3,4% per geslaagde transactie
  • Creditcards zoals Visa, Mastercard, V pay via Sisow, €0,25 en 2,8% per geslaagde transactie. Creditcard betalingen kunnen ook via PayPal gedaan worden.

 

Bij uw aanvraag voor de module Online betalen kunt u aangeven van welke betaalwijzes u gebruikt wenst te maken. Voor het gebruik van PayPal is een apart account van PayPal nodig. Ook uw PayPal aanvraag kunnen wij verzorgen.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2021

Was deze informatie nuttig?