Factureren

 

Factureren is een standaard module binnen e-Captain.

In e-Captain kunt u digitaal factureren op basis van, aan de relatie gekoppelde, artikelen. Een artikel kan contributie zijn, of bijvoorbeeld een ligplaats. Van alle gekoppelde artikelen kunt u een factuur maken. Deze factuur kan per post verstuurd worden maar ook per e-mail. Als er van het lid een e-mailadres bekend is kan de factuur per e-mail verzonden worden. U kunt in e-Captain zien of het lid zijn of haar factuur heeft geopend.


SEPA incasso

Het is in e-Captain ook mogelijk om factureren d.m.v. automatische incasso via SEPA.

Koppeling met de Rabobank

e-Captain kent ook een directe koppeling met de Rabobank. Hierdoor is het mogelijk om SEPA incassobestanden die in e-captain worden aangemaakt direct naar de Rabobank te versturen.

 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 4 juli 2019