Module ZW Scoring

 
 

Introductie

De module ZW Scoring is een optionele module van e-Captain. Met deze koppeling kunt u de deelnemerslijst vanuit de module Activiteiten exporteren en importeren in ZW Scoring. Op basis van een zogenaamde verificatiesleutel kunt u de wedstrijduitslagen van ZW Scoring eenvoudig weergeven op uw eigen website en eventueel op een algemene uitslagen website of andere websites. De uitslagen worden dan steeds automatisch bijgewerkt. U hoeft dit dan niet telkens handmatig aan te passen of in te voeren in uw eigen website.

De module ZW Scoring bestaat uit twee verschillende varianten.

Standaard variant:

  • De standaard variant bevat per ZW Scoring licentie maximaal 5 e-Captain verificatiesleutels om uw uitslagen op maximaal 5 verschillende websites te tonen.

Uitgebreide variant:

  • De uitgebreide variant bevat per ZW Scoring licentie een onbeperkt aantal e-Captain verificatiesleutels om uw uitslagen op een onbeperkt aantal websites te tonen.
 

ZW Scoring

ZW Scoring is geen product van DISPI. Voor vragen omtrent de installatie en registratie van de ZW Scoring software kunt terecht op de website van ZW Scoring.

ZW Scoring

Om de module ZW Scoring te kunnen gebruiken heeft u naast e-Captain ook de ZW Scoring software nodig. De ZW Scoring software kunt u downloaden van de website zw-scoring.nl.

Na het downloaden en installeren van de ZW Scoring software dient u deze ook te registreren.

Zw Scoring is software om wedstrijdresultaten van zeilwedstrijden bij te houden.

 
 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 7 oktober 2022