Module ZW Scoring

Introductie

De module ZW Scoring is een optionele module van e-Captain. Met deze koppeling kunt u de deelnemerslijst vanuit de module Activiteiten exporteren en importeren in ZW Scoring. Op basis van een zogenaamde API-key kunt u de wedstrijduitslagen van ZW Scoring eenvoudig weergeven op uw eigen website en eventueel op een algemene uitslagen website. De uitslagen worden dan steeds automatisch bijgewerkt. U hoeft dit dan niet telkens handmatig aan te passen of in te voeren in uw eigen website.

ZW Scoring

Om de module ZW Scoring te kunnen gebruiken heeft u naast e-Captain ook de ZW Scoring software nodig. De ZW Scoring software kunt u downloaden van de website zw-scoring.nl.

Na het downloaden en installeren van de ZW Scoring software dient u deze ook te registreren.

Zw Scoring is software om wedstrijdresultaten van zeilwedstrijden bij te houden.

ZW Scoring

ZW Scoring is geen product van DISPI. Voor vragen omtrent de installatie en registratie van de ZW Scoring software kunt terecht op de website van ZW Scoring.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 30 april 2021