Cappie

 

Cappie is dé app voor interactie met uw leden

Cappie is de verenigings app van e-Captain. Een app die gebruikt kan worden om bijvoorbeeld nieuws, foto’s, komende evenementen en uitslagen te bekijken. Zo kan een ledenvergadering, lotgenotendag, kampioenschap of afgelasting niemand meer ontgaan. Gebruikers kunnen zelfs onder hun eigen naam berichten plaatsen. Elkaar onderling beter leren kennen was voor leden nog nooit zo eenvoudig. Al deze contactmomenten en mogelijkheden zorgen voor een groter ‘wij-gevoel’ binnen jullie organisatie.

Cappie informeert, entertaint en zorgt voor gemak. Denk naast de standaardpagina's zoals nieuws en foto’s, aan een agenda met daarin een bar-, carpool- of schoonmaakrooster. Ook kunnen leden zich inschrijven en betalen voor activiteiten of zelfs hun tegoed opwaarderen via de app. Dus geen mailtjes, sms’jes en WhatsApp-groepen meer, maar alles via één kanaal: Cappie.

 

Meer informatie over Cappie

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 juli 2020

Was deze informatie nuttig?