Cappie Widget: Kantruimte

Functie

Met de Kantruimte Widget is het mogelijk om een lege ruimte tussen twee boven elkaar geplaatste widgets te plaatsen. U bepaalt zelf hoeveel tussenruimte u wilt.

kantruimte-voorbeeld

Kantruimte achtergrondkleur instellen

Een andere mogelijkheid is om een gekleurde balk te tonen zodat u goed onderscheid maakt tussen de verschillende onderdelen op de pagina.

Invoegen Cappie Widget Kantruimte

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan de app pagina. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom in de app pagina.

kantruimte-widget-in-e-captain

• Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de Kantruimte Widget.

kantruimte

Instellingen Cappie Widget - Kantruimte

Na het loslaten van de Cappie Widget Kantruimte op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

kantruimte-bewerken

• Hoogte in pixels: stel de hoogte in met behulp van pixels.
  • Achtergrondkleur: stel de achtergrondkleur in. Klik op het vierkante  colorpicker icoontje aan de rechterkant. Het scherm met de colorpicker verschijnt nu.

colorpicker-geavanceerd

• Kies een kleur uit en bevestig uw keuze door op het kleuren colorpicker-regenboog icoontje te klikken

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 17 mei 2019