Taal

Algemeen

Met de module Taal is het mogelijk om in e-Captain met meerdere talen te werken. Op dit moment worden de volgende talen ondersteund:

• Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Italiaans

Wilt u een andere taal in e-Captain gebruiken? Neem dan contact met een van onze medewerkers op.

Taal instellen voor e-Captain gebruikers

e-Captain gebruikers kunnen zelf de taal instellen waarin e-Captain wordt weergegeven.

• Ga in het Home menu naar Persoonlijke instellingen en selecteer de gewenste taal.

taalmodule-01

Taal instellen voor facturatie

Als u buitenlandse leden of relaties heeft dan kunt u ook in een andere taal factureren. De factuur PDF zal dan in de gewenste taal worden afgedrukt.

• Ga in het Beheercentrum naar Facturatie en selecteer de optie Taal instellingen.

taalmodule-02

• Vink de gewenste talen aan en klik op Opslaan
  • Om reeds bestaande gegevens te converteren vinkt u de gewenste opties aan en klikt u op Uitvoeren.

Aanpassen voetteksten facturen

• Ga vervolgens in het Beheercentrum naar Facturatie en selecteer de optie Instellingen Facturatie

taalmodule-03

• Klik op het vlaggetje van de desbetreffende talen om de verschillende voetteksten te vertalen.

Aanpassen voetteksten automatische incasso

Indien u ook gebruik maakt van automatische incasso dan kunt u de voetteksten van de incasso facturen ook aanpassen. Hiervoor gaat u in het Beheercentrum naar IBAN/SEPA en selecteert u optie 4) Uw SEPA contracten. Klik op het vlaggetje van de desbetreffende talen om de verschillende voetteksten te vertalen

Aanpassen teksten herinneringen en aanmaningen

Ook voor de herinneringen en aanmaningen kunt u de teksten aanpassen. Hiervoor gaat u in het Beheercentrum naar Facturatie en selecteert u de optie Instellingen herinneringen. Klik op het vlaggetje van de desbetreffende talen om de verschillende teksten te vertalen.

Taal instellen voor leden en relaties

Per lid kunt u instellen in welke taal zij hun facturen ontvangen. Hiervoor gaat u in Ledenbeheer naar het de ledenkaart van het lid en selecteert u het tabblad Algemeen. Op basis van de bij facturatie ingestelde talen selecteert u de gewenste taal bij het lid.

taalmodule-04

Deze taal instelling is alleen van toepassing op de factuur die het lid ontvangt!

Taal instellen voor website en Cappie

Ook voor uw website en Cappie APP kunt u meerdere talen gebruiken. Om uw website en Cappie APP in meerdere talen weer te geven moet u eerst instellen welke talen u wilt gebruiken.

• Ga in het Beheercentrum naar Websitebeheer en selecteer de optie Algemene instellingen.
  • Selecteer de gewenste talen en klik op Opslaan.

taalmodule-05

Als u de gewenste talen heeft ingesteld kunt u per pagina aangeven of u die ook wilt weergeven in de andere talen.

• Ga in Websitebeheer naar Pagina's en selecteer de gewenste pagina.

taalmodule-07

• Klik boven in beeld op de Instellingen knop

taalmodule-08

• Klik op de Vertalen knop om de verschillende tabbladen voor de talen te activeren.

taalmodule-09

Als de talen zijn geactiveerd en u heeft per tabblad de teksten vertaald dan kunt u op de pagina per widget ook de teksten vertalen.

• Klik in de Widget op de Vertalen knop om de tabbladen voor de talen te activeren.

taalmodule-10

• Vul per tabblad de vertalingen in.

taalmodule-11

Vergeet ook niet de Widgets bij de Lay-out te vertalen!

Menu vertalen

Om het menu van uw website te vertalen maakt u bij de Menu's voor iedere taal een nieuw menu aan.

• Ga in Websitebeheer naar Menu's en maak voor iedere taal een menu aan.

taalmodule-12

• Ga vervolgens naar de Lay-out(s) (of pagina's) waar de Widget Menu wordt gebruikt en bewerk de Widget Menu.

taalmodule-13

• Klik in de Widget op de Vertalen knop om de tabbladen voor de talen te activeren.

taalmodule-14

• Selecteer per tabblad voor iedere taal het juiste menu.

Formulieren vertalen

Ook formulieren kunnen vertaald worden.

• Ga in Websitebeheer naar Formulieren en selecteer het gewenste formulier.

taalmodule-15

• Klik op het Bewerken icoontje om de velden te bewerken.

taalmodule-16

• Klik op de vlaggetjes om de veldnaam in de desbetreffende taal in te vullen.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 18 oktober 2019