Pushberichten aanmaken en versturen

Bereik snel alle leden met het versturen van een pushbericht.

• Ga naar Beheercentrum > Cappie > Pushberichten aanmaken en versturen

pushberichten-aanmaken-en-versturen

• Nu komt u in het scherm waar u een pushbericht kunt aanmaken en versturen.

pushberichten-aanmaken-en-versturen-1

Kies een kanaal

• Kies hier het kanaal waar u een pushbericht naar toe wilt sturen. Dit kanaal moet eerst aangemaakt worden voordat u het kunt kiezen in de lijst. Hoe maakt u een pushkanaal aan? Dit kunt u lezen op de pagina pushkanaal aanmaken

Titel pushbericht

• Geef hier de titel op van het pushbericht

Inhoud bericht

• Type hier de inhoud van uw bericht

Link naar pagina (optioneel)

pushberichten-aanmaken-en-versturen-link-naar-pagina

• Als u op de paarse knop Zoek heeft geklikt verschijnt onderstaand scherm.

pushberichten-aanmaken-en-versturen-link-koppelen

• In dit scherm kunt u de keuze maken uit alle app-pagina's die u heeft aangemaakt. Sommige app-pagina's hebben een andere kleur zoals u kunt zien. Dit is bewust gedaan.
  • Groen: app-pagina is gepubliceerd
  • Geel: bij een gepubliceerde pagina is er een aanpassing gemaakt in de app-pagina, maar er is nog niet op de knop publiceren geklikt. Ongepubliceerde wijzigingen
  • Rood: er is een nieuwe app-pagina aangemaakt, maar er is nog niks mee gedaan. NIET gepubliceerd.

U kunt de pagina toevoegen aan het pushbericht als u de pagina selecteert en op de paarse knop Invoegen klikt.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een pushbericht dat gereed is gemaakt om te gaan versturen.

pushberichten-aanmaken-en-versturen-pushkanaal-voorbeeld

• Klik op de paarse knop Bericht versturen
  • Nu verschijnt onderstaande melding in beeld

pushberichten-aanmaken-en-versturen-popup

• Klik op OK om het bericht te versturen

Pushbericht verzendresultaten

Als u een pushbericht heeft verstuurd wilt u natuurlijk weten of het bericht is afgeleverd. In het onderstaande overzicht ziet u 3 verschillende statussen "Verstuurd" , "Afgeleverd" en "niet afgeleverd" met het aantal erbij.

iOS verzendresultaten

• 0 pushberichten verstuurd
  • 0 pushberichten afgeleverd
  • 0 pushberichten die niet konden worden afgeleverd

pushberichten-aanmaken-en-versturen-verzendresultaten

Pushberichten verstuurd met bijbehorend aantal

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2019