Mijn facturen in Cappie

Functie

Met de Cappie widget Mijn facturen ziet u een overzicht van uw facturen.

In Cappie is de mogelijkheid om uw facturen te betalen. Als u de factuur wilt betalen wordt u doorverwezen naar de iDEAL pagina om uw betaling af te ronden.

mijn-facturen-betalen

Invoegen Cappie Widget - Mijn facturen

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app-pagina.

• Selecteer Mijn facturen widget in het overzicht met alle beschikbare widgets.

mijn-facturen

• Sleep Mijn facturen widget naar de juiste plaats in de kolom

mijn-facturen-beheer-in-e-captain

Instellingen Cappie widget - Mijn facturen

Na het loslaten van Mijn facturen widget op de juiste locatie zal het instellingenscherm geopend worden.

mijn-facturen-bewerken

• Aantal items: geef hier het aantal items op dat u wilt laten zien
  • Toon paginering: Ja / Nee. Als u kiest voor JA dan komt onderaan de facturen de navigatieknoppen. In deze knoppen ziet u meteen dat niet alle facturen worden getoond en dat er nog een vervolgpagina is.

Cappie - Mijn facturen betalen met iDEAL

Hieronder ziet u een overzicht van de factuur die nog niet betaald moet worden. Als u het vinkje aanzet dan is de knop Betaal geselecteerde facturen beschikbaar.

mijn-facturen-betalen

• Als u op de knop betaal geselecteerde facturen heeft gedrukt komt u in het volgende scherm.

mijn-facturen-ideal-betalen

• Kiest u dan de knop iDEAL dan wordt u doorverwezen naar het iDEAL scherm
  • In dit overzicht ziet u een ordernr/kenmerk, omschrijving. en bedrag
  • Kies hier uw bank

mijn-facturen-betalen-via-ideal

• Klik op de knop betalen om de betaling af te ronden.

mijn-facturen-betalen-via-ideal-1

Cappie - Mijn facturen downloaden en bekijken

In Cappie bestaat de mogelijkheid om uw facturen te downloaden en te bekijken.

• Download factuur met behulp van het download icoon knop-downloaden

mijn-facturen-overzicht

• Open uw factuur door op de naam te drukken en dan wordt de pdf geopend met de app die u op uw smarthphone heeft geïnstalleerd.

mijn-facturen-downloads

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2019