Telefoonnummer invoegen als link

Functie

Als u een contact pagina in Cappie aanmaakt is het handig als mensen op het telefoonnummer drukken dat ze dan contact kunnen opnemen met de vereniging.

cappie-telefoonnummer-invoegen-als-link-telefoon-mockup

Invoegen Cappie Widget - Tekst

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app-pagina.

• Sleep de tekst widget naar de juiste kolom binnen de app-pagina.

tekst-widget-in-e-captain

Telefoonnummer als link invoegen

Het telefoonnummer moet nu een link worden.

• Ga in het menu naar Invoegen > Link invoegen

cappie-telefoonnummer-invoegen-als-link-bewerken

• Kies een type: externe link

cappie-telefoonnummer-invoegen-als-link-invoegen

• Vul een url in: tel:0736141440
  • Soort link: tekst
  • Klik op de knop Invoegen

Het telefoonnummer is nu als link zichtbaar en als u er op drukt dan kunt u meteen het nummer bellen op uw smartphone.

Hieronder kun je het testen.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 8 juli 2019