Cappie Widget: Contactformulier

Functie

Met de Cappie Widget Contactformulier voegt u een simpel contactformulier toe aan een app-pagina. Dit formulier bestaat uit vaste invoervelden: naam, e-mailadres en vraag of opmerking.

contactformulier-voorbeeld 2

Invoegen Cappie Widget: Contactformulier

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app pagina. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app pagina.

contactformulier-widget-in-e-captain

• Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Contactformulier.

contactformulier

Instellingen Cappie Widget - Contactformulier

De widget Contactformulier heeft geen parameters die geconfigureerd kunnen worden.

• De invoervelden worden standaard meegeleverd door e-Captain. Het gaat dan om de velden Naam, E-mailadres en het veld Uw vraag of opmerking.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 juni 2019