Cappie Widget: Knop + externe link

Functie

Met de Cappie Widget Knop + externe link  kan de gebruiker een knop maken en deze laten verwijzen naar een externe website. Als u dan de URL van de website invult dan wordt u doorgestuurd naar de website. Voorbeeld van een URL kan zijn: https://www.e-captain.nl

knop-met-externe-link-voorbeeld

Invoegen Cappie Widget Knop + externe link

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app pagina.

knop-met-externe-link-widget-in-e-captain

• Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Knop + externe link.

knop-met-externe-link

Instellingen Cappie Widget Knop + externe link

Na het loslaten van de Cappie Widget Knop + externe link op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

knop-met-externe-link-bewerken

• Tekst: deze tekst is te zien op de knop.
  • Website: geef hier de URL op van de website: www.e-captain.nl
  • Kantruimte: als u dit op ja zet dan is er een stukje witruimte om de knop. Dit zorgt ervoor dat de knop niet meteen tegen de tekst aan staat.
  • Volledige breedte: u kunt er voor kiezen om de knop over de volledige breedte van het scherm te laten zien of als u kiest voor nee dan is het een standaard formaat van een knop.
  • Alternatieve kleur: de secundaire kleur is vastgelegd in het kleurenschema in het Beheercentrum. Ga naar Beheercentrum > Cappie > app instellingen

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 17 mei 2019