Cappie Widget: Knop + externe link

 

Functie

Met de Cappie Widget Knop + externe link  kan de gebruiker een knop maken en deze laten verwijzen naar een externe website. Als u dan de URL van de website invult dan wordt u doorgestuurd naar de website. Voorbeeld van een URL kan zijn: https://www.e-captain.nl


knop-met-externe-link-voorbeeld

Invoegen Cappie Widget Knop + externe link

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app pagina.

  • Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app pagina.

 

knop-met-externe-link-widget-in-e-captain

 

  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Knop + externe link.

knop-met-externe-link

Instellingen Cappie Widget Knop + externe link

Na het loslaten van de Cappie Widget Knop + externe link op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

knop-met-externe-link-bewerken

 

  • Tekst: deze tekst is te zien op de knop.
  • Website: geef hier de URL op van de website: www.e-captain.nl
  • Kantruimte: als u dit op ja zet dan is er een stukje witruimte om de knop. Dit zorgt ervoor dat de knop niet meteen tegen de tekst aan staat.
  • Volledige breedte: u kunt er voor kiezen om de knop over de volledige breedte van het scherm te laten zien of als u kiest voor nee dan is het een standaard formaat van een knop.
  • Alternatieve kleur: de secundaire kleur is vastgelegd in het kleurenschema in het Beheercentrum. Ga naar Beheercentrum > Cappie > app instellingen
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

 Download TeamViewer

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 17 mei 2019