Mijn Captain

 

Mijn Captain is een onderdeel van e-Captain waar leden kunnen inloggen, eigen gegevens kunnen inzien of wijzigen. Nieuwe leden kunnen zich via Mijn Captain bij de vereniging aanmelden.

 

Mijncaptaincms2 001

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 18 juni 2019