Kan ik mijn functies bij activiteiten ook op de website zichtbaar maken?

Algemeen

Met de Activiteiten module heeft u de mogelijkheid om uw leden zich via de website te laten inschrijven voor een activiteit. Bij bepaalde activiteiten heeft u wellicht ook medewerkers nodig die bepaalde taken uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan instructeurs, begeleiders, EHBO'ers, bardienst etc.

Via de besloten ledenwebsite (Mijn Captain) kunnen leden zich inschrijven om een of meerdere functies uit te voeren. Maar dan is het natuurlijk ook handig als ze daar in Mijn Captain ook een overzicht van kunnen terug vinden.

Overzicht Mijn functies

Het zichtbaar maken van het overzicht Mijn functies is een parameter in de Mijn activiteiten widget.

• Ga in het hoofdmenu naar Websitebeheer
  • Ga vervolgens naar Pagina's, Systeempagina's, Mijn Captain en selecteer de Mijn activiteiten pagina.

websitebeheer-mijn-functies-01

• Klik op het bewerken IconS Edit icoontje om de pagina te bewerken
  • Klik in de widget Mijn activiteiten ook op het bewerken IconS Edit icoontje

websitebeheer-mijn-functies-02

• In het bewerken scherm van de widget vind u de parameter Toon activiteitenfuncties.
  • Zet deze op Ja indien u ook de functies wilt tonen.

websitebeheer-mijn-functies-03

De Mijn Activiteiten widget is ook als losse widget te gebruiken op andere pagina's. U vind de Mijn Activiteiten widget terug in het widget keuze scherm in het tabblad Mijn Captain.

websitebeheer-mijn-functies-04

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 30 juni 2017