Cappie Widget: Tekst

Functie

Met de Widget Tekst bestaat er de mogelijkheid om tekst toe te voegen in uw app. In de tekst editor kunt u tekst invoegen en bewerken.

tekst-voorbeeld

Invoegen Cappie Widget Tekst

Om een widget zichtbaar te krijgen in uw app moet u deze toevoegen aan de kolom in de app pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom in de app pagina.

tekst-widget-in-e-captain

• Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Tekst.

Tekst 001

Instellingen Cappie Widget - Tekst

Na het loslaten van de Cappie Widget Tekst op de juiste locatie zal het instellingenscherm geopend worden.

tekst-widget-bewerken

In de tekst editor kunt u tekst invoegen en bewerken.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 17 mei 2019