Bereken contributie handmatig

• Ga in het hoofd-menu naar Beheercentrum
  • Kies voor Contributie
  • Klik op her item Contributie instellingen
  • Hier kunt u de aangeven of u Automatische contributie regels wilt gebruiken.

berekencontributiehandmatig-001

• Als u hier kiest voor NEE, dan moet u de contributie handmatig berekenen en losse artikelregels koppelen aan de ledenkaart.

Aanmaken artikelen

• Ga in het hoofd-menu naar Ledenbeheer
  • Klik in het sub menu op Artikelbeheer
  • Maak hier een nieuw contributie artikel aan. Meer informatie kunt u lezen op de pagina aanmaken van artikelen.

berekencontributiehandmatig-002

• Deze artikelen kunt u aan het lid koppelen door de ledenkaart van dit lid te openen onder Ledenbeheer.
  • In de ledenkaart gaat u naar het tabblad Artikelen.
  • Klik op de knop Koppel artikel en kies het juiste artikel in het scherm dat geopend wordt. (In dit voorbeeld de volwassenen contributie 2014)
  • Klik hierna op OK, om het artikel te koppelen aan het lid.

berekencontributiehandmatig-003

• Nu wordt bij het aanmaken van de facturen, deze artikel regel gefactureerd aan het betreffende lid.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 18 mei 2017