Herinneringen aanmaken en afdrukken

Herinneringen

Facturen waarvan geen betaling is geregistreerd kunnen na een bepaald aantal dagen automatisch opnieuw aangemaakt worden, als een herinnering.

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-001

• Kies in het hoofdmenu voor Factureren
  • Klik in het factureren sub menu voor Herinneringen aanmaken

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-002

• Selecteer de herinnering die opnieuw verstuurd dient te worden door een vink te zetten in de checkbox.

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-003

• Klik hierna op de knop Maak herinneringen. Kies hier ook of het om een Herinnering gaat of een Herinnering met acceptgiro

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-004

• Na het aanmaken wordt de volgende melding zichtbaar

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-005

Bij het aanmaken van Herinneringen zal e-Captain zelf rekening houden met de uitvoer. Leden die als factuurvoorkeur, per e-mail hebben aangegeven zullen direct een herinnering toegestuurd krijgen. Voor leden met de factuurvoorkeur per post, zal een PDF bestand geopend worden zodat de herinneringen geprint kunnen worden.

Herinnering opnieuw afdrukken

Herinneringen kunnen net zoals facturen opnieuw uitgeprint worden.

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-006

• Kies in het hoofdmenu voor Factureren
  • Klik in het factureren sub menu voor Herinneringen opnieuw

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-007

• Selecteer de juiste herinnering en vink de checkbox aan
  • Klik hierna op de knop Maak herinneringen

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-008

• In een pop-up zullen de herinneringen geopend worden in het PDF formaat, zodat ze gemakkelijk te printen zijn.

herinneringen-aanmaken-en-afdrukken-009

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 18 mei 2017