Actueel weer in Cappie

Functie

Met de Cappie Widget Actueel weer toont u de actuele weersmeting.

actueel-weer-voorbeeld-op-telefoon

Invoegen widget

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app-pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app-pagina
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets de widget Actueel weer

actueelweer-001

Instellingen widget Actueel weer

Als u de widget Actueel weer los laat dan verschijnt het onderstaande scherm:

actueel-weer-instellingen

Eigenschappen Actueel weer

• Titel: geef een titel op
  • Weer als verslag tonen (zin): weer als verslag tonen: ja / nee
  • Weerstation(s)*: maak keuze van weerstation(s)
  • Toon zicht in meters: toon zicht in meters ja / nee
  • Toon afbeelding: toon een weer icoon ja / nee
  • Inloggen verplicht?: inloggen ja / nee
actueel-weer-voorbeeld-op-telefoon
actueel-weer-weerverslag-als-zin

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 juli 2019