Vaarverbod stoplicht in Cappie

Reserveringen module is een optionele module binnen e-Captain

Functie

Met de Cappie Widget Reserveren: stoplicht kunt u een stoplicht tonen.
Dit stoplicht geeft aan of het geschikt is om het water op te gaan.

vaarverbod-stoplicht-voorbeeld-op-telefoon

Invoegen widget

Om een widget zichtbaar te krijgen in de app moet u deze toevoegen aan een app-pagina.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom binnen de app-pagina
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets de widget Reserveren: stoplicht

vaarverbod-stoplicht-widget

Instellingen widget Reserveren: stoplicht

Als u de widget Reserveren: stoplicht los laat dan verschijnt het onderstaande scherm:

vaarverbod-stoplicht-instellingen

Eigenschappen Reserveren: stoplicht

• Titel: geef een titel op
  • Inloggen verplicht?: inloggen ja / nee

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 juli 2019