Browsers en besturingssystemen

 

Algemeen

e-Captain is ontwikkeld als een SaaS (Software as a Service) dienst. Dit betekent dat u als gebruiker geen software hoeft te installeren en te onderhouden. Wij zorgen voor de updates, beveiliging en back-ups. U heeft alleen een computer, browser en internetverbinding nodig om met e-Captain te kunnen werken.

Zowel e-Captain als Cappie, onze app, worden ontwikkeld met moderne technologieën. Deze technologieën veranderen continue en daarom werken e-Captain en Cappie het beste met de nieuwste besturingssystemen en browsers. Voor een goede werking van e-Captain en Cappie is het dus van belang dat u werkt met de nieuwste versies van uw besturingsysteem en browsers.

Ondersteuning besturingssystemen

e-Captain

Omdat e-Captain een SaaS oplossing is werkt e-Captain onafhankelijk van een besturingssysteem. U kunt e-Captain dus zowel onder Microsoft Windows, Apple MacOS of Linux gebruiken. Maar er is daarop wel een uitzondering.

Onderstaande besturingsystemen worden ondersteund.

  • Microsoft Windows 10

Cappie en e-Captain Security app

Cappie en de e-Captain Security app zijn ontwikkeld voor zowel Apple iOS als Google Android. U kunt beide apps downloaden uit de App store (iOS) of de Google Play Store (Android). Onderstaande versies worden ondersteund.

  • Apple iOS 11 en hoger
  • Google Android 5 en hoger

 

Ondersteuning browsers (desktop en laptop)

Hoewel e-Captain browseronafhankelijk werkt kunnen er per browser toch kleine verschillen ontstaan. Voor veilig en optimaal gebruik van e-Captain adviseren wij u gebruik te maken van Google Chrome of Mozilla Firefox.

Onderstaande browsers worden door ons ondersteund.

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge
  • Microsoft Internet Explorer 11 (IE11) 


e-Captain is (nog) niet geoptimaliseerd voor het gebruik op tablets. Derhalve wordt het gebruik van e-Captain op tablets niet ondersteund. 

Alternatieve besturingsystemen en browsers

Bij het gebruik van alternatieve besturingssystemen en/of browsers kan het voor komen dat bepaalde onderdelen of functionaliteiten van e-Captain niet goed of in het geheel niet werken. Oudere besturingssystemen (zoals bijvoorbeeld Windows XP of Windows 7) en browsers (zoals IE8) kunnen ook minder veilig zijn.

Wij adviseren u een combinatie te gebruiken zoals hierboven is aangegeven.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 9 april 2020