De e-Captain homepagina

 

Inhoudsopgave

  1. Schermindeling
  2. Gadgets

Schermindeling

 

E Captain homescherm

 

1. Het hoofdmenu Hierin zijn alle standaard en optionele modules zichtbaar.
2. Het submenu Hierin zijn de submenu items te vinden van het gekozen hoofdmenu item.
3. Data scherm In dit gedeelte van het scherm, wordt de data zichtbaar die u heeft gekozen in het sub menu item. Op het homescherm vind u hier de gadgets.
4. Help Door een zoekterm in te geven en op de knop Zoek te drukken, zal onze help/handleidingen website geopend worden. http://help.e-captain.nl/

Gadgets

  • In het datascherm van de Home pagina vind u diverse aanpasbare gadgets. Om gadgets toe te voegen drukt u op IconS Plusje  boven aan de pagina.

 

Gadgets toevoegen

 

  • Na het selecteren en invoegen van de gadgets, staan deze op het Home pagina.
  • Door met de linkermuisknop op de gekleurde balk boven aan de gadgets te klikken en ingedrukt te houden, zijn de gadgets te verslepen. Hierdoor is het mogelijk om de lay-out van het Home scherm en de gadgets aan te passen.
  • Klik op de knop inloggen
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 augustus 2018