Geheimhoudingsverklaring

Algemeen

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), krijgt iedereen die inlogt in e-Captain vanaf 23 mei 2018 een geheimhoudingsverklaring te zien. Zonder het accepteren van deze verklaring is het niet mogelijk om verder te werken in e-Captain.

De geheimhoudingsverklaring is opgesteld ten behoeve van de vrijwilligers en medewerkers van uw organisatie die met e-Captain werken. Hierin staat in het kort dat uw vrijwilligers en medewerkers die in e-Captain mogen werken namens uw organisatie niets mogen doen in welke vorm dan ook met uw data - gegevens die u in gebruik heeft in e-Captain, tenzij uw organisatie hen daarvoor toestemming geeft.

Verificatie code mailen

Voor u akkoord kunt gaan met de Geheimhoudingsverklaring moet u een verificatiecode naar u zelf mailen. Standaard toont het scherm het van u bij ons bekende e-mailadres. Indien dit niet meer juist is kunt u het e-maialdres aanpassen.

• Klik op de paarse knop Stuur verificatiecode om de code te versturen.

geheimhoudingsverklaring-tekenen-01

Als de verificatiecode verstuurd is ziet u onderstaande melding

geheimhoudingsverklaring-tekenen-02

Akkoord gaan met de Geheimhoudingsverklaring

Als u via de knop Stuur verificatiecode de code heeft opgevraagd dan ontvangt u per mail een code zoals in onderstaand voorbeeld.

geheimhoudingsverklaring-tekenen-03

• Vul de verificatiecode in
  • Vink de optie Ik ga akkoord met bovenstaande verklaring aan.
  • Klik op de paarse knop Ik ga akkoord!

geheimhoudingsverklaring-tekenen-04

Nadat u akkoord bent gegaan komt u automatisch terecht in het e-Captain scherm en kunt u in e-Captain werken.

Geen verificatiecode ontvangen

Heeft u geen verificatiecode ontvangen controleer dan de onderstaande punten:

• Heeft u 5 minuten gewacht? Soms duurt het namelijk even voordat u de code ontvangt.
  • Is uw e-mailadres juist ingevuld?
  • Heeft u uw SPAM folder of ONGEWENSTE mail folder gecontroleerd?

Nog steeds geen code ontvangen?

Mail onze helpdesk (ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl) vanaf het e-mailadres wat u wilt verifiëren en vermeld daarbij duidelijk uw naam, inlognaam van e-Captain en uw verenigingsnaam.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 31 mei 2018