Overzicht wijzigingen

Pop-up scherm Overzicht wijzigingen e-Captain

Met het onderdeel Overzicht wijzigingen houden wij u op de hoogte van recente wijzigingen en toevoegingen aan de modules van e-Captain.

• Klik in het hoofdmenu op Help/Handleidingen.
  • Kies in het submenu voor Overzicht wijzigingen.
  • Er zal een pop-up geopend worden met daarin de recente wijzigingen.

Overzicht wijzigingen1

Aan de bovenzijde van de pop-up Overzicht wijzigingen e-Captain ziet u een aantal mogelijkheden om resultaten te filteren binnen de wijzigingen en toevoegingen.

Pop-up instellingen

Naast het overzicht waar de wijzigingen en toevoegingen aan de modules van e-Captain worden getoond, is het mogelijk een pop-up melding te ontvangen bij een nieuwe wijziging of toevoeging. Deze melding wordt getoond op het Home scherm bij het inloggen in e-Captain. Als u deze wilt aanpassen klikt u in het overzicht op de paarse knop Pop-up instellingen.

Overzicht wijzigingen2

De opties met betrekking tot de pop-up meldingen zijn:

• Toon pop-ups bij een wijziging in een actieve module: U krijgt van alle actieve modules een pop-up bij een wijziging of toevoeging aan die actieve modules.
  • Toon geen pop-ups: u krijgt geen enkele pop-up bij een wijziging of toevoeging aan een module.
  • Toon alleen pop-ups bij wijzigingen in de volgende modules: U kunt een selectie maken van welke actieve modules u een pop-up wilt ontvangen bij een wijziging of toevoeging aan die actieve modules.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 12 mei 2017