Persoonlijke instellingen

Uw persoonlijke instellingen

Bij persoonlijke instellingen kunt u uw eigen gegevens nalezen en gedeeltelijk wijzigen:

• Bovenaan staat uw Gebruikersnaam (inlognaam), gevolgd door uw volledige naam en de naam van uw vereniging.
  • Als laatste ziet u wie er binnen uw vereniging beheerder zijn. Deze mensen kunt u aanspreken wanneer u denk te weinig rechten te hebben gekregen voor de handelingen die van u worden verwacht.

Persoonlijke instellingen1

• Daaronder kunt u eventueel uw wachtwoord of e-mailadres wijzigen.
  • Wanneer u uw wachtwoord niet wilt wijzigen kunt u deze velden leeg laten.

Persoonlijke instellingen2

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11 mei 2017