Definitief maken van boekingen

 

Definitief maken van boekingen

Nadat u alle boekingen (kas, bank, giro, inkoop, verkoop en memoriaal) heeft geplaatst van een periode, kunt u controle lijsten afdrukken. Als u de controle heeft gedaan of alle geboekte regels op de juiste plaatsen staan kunt u de geboekte regels definitief verwerken. Zolang regels niet definitief zijn kunt u deze nog aanpassen.

Op het moment dat u kiest voor verwerken is het goed om eerst kritisch te kijken naar een aantal grootboekrekeningen en een controle uit te voeren voor wat betreft de openstaande posten debiteuren en crediteuren.

  • Om boekingen definitief te maken gaat u in het hoofdmenu naar Boekhouding en selecteert u de optie Verwerken.

 

boekhouding54

 

De gemarkeerde Periodes en Dagboeken bevatten nog boekingen die verwerkt moeten worden. Door op de paarse knop Verwerk alles (x) te klikken worden direct alle boekingen verwerkt en definitief gemaakt.

  • Als u een periode of dagboek selecteert kunt u met de knop Controleverslag een rapport uitdraaien en eerst de boekingen nog controleren.
  • Daarna kunt u met de knop Verwerk dagboek de desbetreffende boekingen van het geselecteerde dagboek verwerken en definitief maken.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 9 augustus 2018