Onderhoud BTW

Ga voor Onderhoud BTW in het Beheercentrum naar de optie Boekhouding.

Standaard maakt e-Captain twee BTW codes aan.

• Hoog 21% voor het hoge BTW percentage van 21%.
  • Laag voor het lage BTW percentage van 6%

Beide BTW codes zijn van het type Exclusief. Alle bedragen die u in e-Captain invoert zijn standaard altijd exclusief BTW. Indien u bij een artikel een van de twee BTW codes selecteert zal bij de prijs van dat artikel automatisch de BTW worden opgeteld.

boekhouding15

Weken met inclusief BTW codes

Als u in e-Captain wilt werken met bedragen inclusief BTW dan kunt u zelf BTW codes toevoegen.

boekhouding15

• Klik bij Onderhoud BTW op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe code toe te voegen

boekhouding16

• Geef bij BTW code een duidelijk omschrijving op
  • Geef bij BTW het juiste BTW percentage op
  • Selecteer de correcte BTW rekeningen voor te vorderen en af te dragen BTW
  • Vul optioneel de startdatum (of stopdatum) in
  • Zet de optie BTW inclusief op JA
  • Klik op Opslaan om de nieuwe BTW code te bewaren

Als u nu bij een artikel in e-Captain deze BTW code selecteert dan zal het opgegeven bedrag inclusief BTW zijn. e-Captain haalt dan automatisch de BTW van het bedrag af.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 7 augustus 2018