Webmail

Algemeen

Als u gebruik maakt van e-mail accounts via e-Captain dan kunt u ook gebruik maken van onze webmail optie. Voor de webmail maken wij gebruik van Roundcube.

Inloggen in webmail

• Om in te loggen in webmail klikt u op onze website www.e-captain.nl rechts boven in beeld op Webmail.

webmail-01

• U komt dan op onze Webmailpagina terecht www.e-captain.nl/webmail. Klik op deze pagina op de groene knop Inloggen e-Captain webmail.

webmail-02

webmail-03

• In dit scherm vult u uw loginnaam (dit is uw e-mailadres) en uw wachtwoord in.
  • Als u bent ingelogd komt u automatisch in uw Inbox terecht en kunt u uw e-mail beheren (nieuwe mail opstellen, mail beantwoorden, mail doorsturen etc.)

webmail-04

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 2 juni 2017