Webmail

 

Algemeen

Als u gebruik maakt van e-mail accounts via e-Captain dan kunt u ook gebruik maken van onze webmail optie. Voor de webmail maken wij gebruik van Roundcube.

Inloggen in webmail

  • Om in te loggen in webmail klikt u op onze website www.e-captain.nl rechts boven in beeld op Webmail.

webmail-01

 

  • U komt dan op onze Webmailpagina terecht www.e-captain.nl/webmail. Klik op deze pagina op de groene knop Inloggen e-Captain webmail.

 

webmail-02

 

 

webmail-03

 

  • In dit scherm vult u uw loginnaam (dit is uw e-mailadres) en uw wachtwoord in.
  • Als u bent ingelogd komt u automatisch in uw Inbox terecht en kunt u uw e-mail beheren (nieuwe mail opstellen, mail beantwoorden, mail doorsturen etc.)

 

webmail-04

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 2 juni 2017

Was deze informatie nuttig?