Aanmaken – markeren passantenplaatsen (beheercentrum)

U kunt op basis van de aanwezige ligplaatsen (Verhuurobjecten), aangeven welke ligplaatsen ook gebruikt mogen worden voor passanten. Het kan zijn dat u zelfs plaatsen bij gaat maken. Voorbeelden zijn meldsteiger, wallekant 1,2 of 3-dik enz.

In het Beheercentrum kunt u instellen of een ligplaats ook gebruikt mag worden voor passanten.

• Ga in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteer de optie Planningbeheer.
  • Selecteer de desbetreffende planning.

haven-passanten-01

• Om een individuele ligplaats aan te passen klikt u op het bewerken icoontje IconS Edit

haven-passanten-02

• Zet de optie Gebruik bij haven/passanten op JA.
  • Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Planobjecten collectief wijzigen

In plaats van alle ligplaatsen individueel te wijzigen kunt u de planobjecten ook collectief wijzigen.

• Klik op het dubbele vinkje dubbel-vinkje om alle planobjecten te selecteren.

haven-passanten-03

• Klik daarna onder in uw scherm op de paarse knop Collectief wijzigen.

haven-passanten-04

• Selecteer bij Welke instelling wilt u wijzigen de optie Gebruik bij Haven/passanten.
  • Selecteer bij Wijzigen in de optie JA.
  • Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 februari 2019