Aanmaken – markeren passantenplaatsen (beheercentrum)

U kunt op basis van de aanwezige ligplaatsen (Verhuurobjecten), aangeven welke ligplaatsen ook gebruikt mogen worden voor passanten. Het kan zijn dat u zelfs plaatsen bij gaat maken. Voorbeelden zijn meldsteiger, wallekant 1,2 of 3-dik enz.

In het Beheercentrum kunt u instellen of een ligplaats ook gebruikt mag worden voor passanten.

• Ga in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteer de optie Planningbeheer.
  • Selecteer de desbetreffende planning.

haven-passanten-01

• Om een individuele ligplaats aan te passen klikt u op het bewerken icoontje IconS Edit

haven-passanten-02

• Zet de optie Gebruik bij haven/passanten op JA.
  • Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Planobjecten collectief wijzigen

In plaats van alle ligplaatsen individueel te wijzigen kunt u de planobjecten ook collectief wijzigen.

• Klik op het dubbele vinkje dubbel-vinkje om alle planobjecten te selecteren.

haven-passanten-03

• Klik daarna onder in uw scherm op de paarse knop Collectief wijzigen.

haven-passanten-04

• Selecteer bij Welke instelling wilt u wijzigen de optie Gebruik bij Haven/passanten.
  • Selecteer bij Wijzigen in de optie JA.
  • Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 februari 2019