Liggeld passanten instellen

Voor de bootprijs wordt meestal de lengte * bedrag berekend. Tevens het aantal nachten maal de prijs per persoon. Het kan ook zijn dat de toeristenbelasting automatisch wordt toegevoegd als die automatisch meeloopt in de berekening.

Aanmaken artikelregel(s)

In de module Ledenbeheer kunt bij Artikel beheer de artikelregels voor de passanten aanmaken.

havenpassanten-liggeld-passanten-instellen-1

Je hebt minimaal 1 artikelregel nodig voor de prijsberekening.

Instellen prijsberekening

Als de artikelregels zijn aangemaakt kun je de berekening gaan instellen. Hiervoor ga je naar het Beheercentrum en selecteer je Kortingen/toeslagen.

havenpassanten-liggeld-passanten-instellen-2

• Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe regel toe te voegen.

havenpassanten-liggeld-passanten-instellen-3

Veldnaam Omschrijving
Korting/toeslag soort Selecteer hier bijvoorbeeld Liggeld per nacht
Type Selecteer hier Toeslag
Product selectie Selecteer hier Alleen geplande objecten van passanten
Sportief/recreatief Deze instelling is afhankelijk van de instellingen met betrekking tot de BTW voor sportieve en recreatieve boten
Eenheid Selecteer hier Artikel
Omschrijving Geef hier een omschrijving van de regel, bijvoorbeeldLiggeld
Artikel* Selecteer hier het artikel wat je in artikelbeheer hebt aangemaakt
Reken met afmeting Selecteer hier de gewenste optie, bijvoorbeeld lengte per meter

• Klik vervolgens op Opslaan.

Afhankelijk van het aantal artikelregels zult u ook een of meerdere korting/toeslag regels moeten aanmaken.

Meer informatie over de kortingen / toeslagen module.

Als je nu een passant registreert en in de planning toevoegt zal e-Captain automatisch de juiste prijs berekenen.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 13 februari 2018