Passanten afrekenen met de kassa module

Als u gebruik maakt van de kassa module dan kunt u eenvoudig passanten registreren en afrekenen via de kassa.

Passanten knop aanmaken

Om een kassaknop aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar Kassa. Daar selecteert u Basis indeling. In een nieuw scherm/tabblad wordt de kassa layout getoond. Met de gele plus IconS Plusje links onderin het scherm kunt u een nieuwe knop toevoegen.

havenpassanten-passanten-afrekenen-met-de-kassa-module-1

Veldnaam Omschrijving
Soort knop Selecteer hier Passanten scherm
Omschrijving Geef hier de naam van de knop op welke op de kassa komt te staan, bijvoorbeeld Passanten

De overige instellingen zijn optioneel. Als u de knop heeft aangemaakt kunt u op de kassa eenvoudig een passant registreren door op de passanten knop te klikken. Dan opent het e-Captain passanten scherm en vult u de gegevens in en wijst u een ligplaats toe.

havenpassanten-passanten-afrekenen-met-de-kassa-module-2

Klik vervolgens op de paarse knop Afrekenen via kassa. U komt nu weer terug in het kassa scherm om de betaling af te ronden.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017