Verplaatsen van een passant

 

Verplaatsen van een passant

Het kan voorkomen dat u een ligplaats heeft toegewezen aan een passant en dat u deze later wilt verplaatsen naar een andere ligplaats.

Om een Passant te kunnen verplaatsen moet u eerst in het Beheercentrum de optie “Boeking wijzigen na facturering toestaan” aanzetten.


havenpassanten-verplaatsen-van-een-passant-1

 

Vervolgens kunt u in het passanten scherm een andere ligplaats zoeken via de zoek functie. In dit scherm kunt u ook nog andere zaken wijzigen zoals de vertrekdatum en het aantal personen.


havenpassanten-verplaatsen-van-een-passant-2

 

Vervolgens selecteert u de gewenste nieuwe ligplaats uit de lijst en klikt op Opslaan.


havenpassanten-verplaatsen-van-een-passant-3

 

Let op: het lijstje met beschikbare ligplaatsen geeft alleen die ligplaatsen weer die overeenkomen met de afmetingen van de boot van de passant. Ligplaatsen die kleiner zijn dan de boot worden niet weergegeven.

Ook het zoekscherm toont alleen die ligplaatsen weer die overeenkomen met de afmetingen van de boot van de passant. Ligplaatsen die kleiner zijn dan de boot worden niet weergegeven. Echter door in het zoekscherm, rechts bovenin, de afmetingen van de boot te verwijderen ziet u alle vrije ligplaatsen.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017