Hoe kan ik het telefoonnummerformaat instellen?

Telefoonummerformaat instellen

Om er voor te zorgen dat alle telefoonnummers eenduidig op dezelfde manier in uw ledenbeheer komen te staan kunt u het telefoonnummerformaat instellen.

• Ga in het Beheercentrum naar Ledenbeheer en selecteer de optie Telefoonummerformaat instellen
  • U heeft de keuze uit 2 formaten: 073-6141440 of 073 614 14 40.

ledenbeheer-telefoonummerformaat-01

Bestaande telefoonummers bijwerken

Als u het telefoonnummerformaat heeft ingesteld kunt u de reeds bestaande telefoonnummers van uw relaties in e-Captain in een keer bijwerken.

• Klik op de paarse knop Voorbeeld om te kijken wat het resultaat van de aanpassing zal zijn.
  • Klik daarna op de paarse knop Uitvoeren om alle bestaande telefoonnummers aan te passen.

ledenbeheer-telefoonummerformaat-02

ledenbeheer-telefoonummerformaat-03

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2018