Hoe kan ik het telefoonnummerformaat instellen?

Telefoonummerformaat instellen

Om er voor te zorgen dat alle telefoonnummers eenduidig op dezelfde manier in uw ledenbeheer komen te staan kunt u het telefoonnummerformaat instellen.

• Ga in het Beheercentrum naar Ledenbeheer en selecteer de optie Telefoonummerformaat instellen
  • U heeft de keuze uit 2 formaten: 073-6141440 of 073 614 14 40.

ledenbeheer-telefoonummerformaat-01

Bestaande telefoonummers bijwerken

Als u het telefoonnummerformaat heeft ingesteld kunt u de reeds bestaande telefoonnummers van uw relaties in e-Captain in een keer bijwerken.

• Klik op de paarse knop Voorbeeld om te kijken wat het resultaat van de aanpassing zal zijn.
  • Klik daarna op de paarse knop Uitvoeren om alle bestaande telefoonnummers aan te passen.

ledenbeheer-telefoonummerformaat-02

ledenbeheer-telefoonummerformaat-03

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2018