Hoe krijg ik een foto over de volledige breedte van mijn scherm?

Foto over volledige breedte van het scherm

Hieronder volgt de uitleg om een foto te tonen over de volledige breedte van het scherm.

Foto formaat afmetingen

Het is van groot belang dat de foto een bepaalde afmeting heeft. Ons advies is om foto’s te gebruiken met het formaat 1920 x 350 pixels. Het getal 350 die heeft te maken met de hoogte van de uitsnede van de foto. Dus die waarde ligt niet vast en mag u zelf bepalen.

In de onderstaande foto is gekozen voor de afmeting 1920 x 350.

fotovolledigscherm-afbeelding-1920x350

Upload de foto naar de map afbeeldingen: Websitebeheer - afbeeldingen

Afbeelding instellen

Ga naar websitebeheer - Thema's.

• Maak een nieuw thema aan door op het plus IconS Plusje icoon te drukken.
  • Geef dit thema een naam: Foto volledig scherm
  • Zoek: afbeelding
  • Herhalen: Eenmalig weergeven, niet herhalen
  • Locatie / scrolling: Boven, Links, Meescrollen

fotovolledigscherm-02

• Als u de foto gaat kiezen vergeet dan niet de juiste grootte van de afbeelding in te stellen. Dus Origineel -  1920 x 350 in te stellen.

fotovolledigscherm-03

Thema aan rij koppelen

Maak een nieuwe pagina aan.

• Sleep de Kantruimte widget naar de rij
  • Stel de hoogte in van de pixels: 350
  • Als u een tekst op de foto wilt plaatsen voeg dan een Tekst widget toe aan dezelfde rij.

fotovolledigscherm-06

fotovolledigebreedte-05

• Koppel nu het thema dat u net heeft aangemaakt genaamd: "Foto volledig scherm" aan een volledige rij.
  • Druk op de knop: Opslaan
  • Pagina: Publiceren

fotovolledigscherm-05

Voorbeeld

Als u alles goed heeft ingesteld dan is dit het eindresultaat van de foto over volledige breedte van het scherm.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 december 2018