Betalen op rekening

Op rekening knop aanmaken

U kunt uw leden met het kassa systeem van e-Captain ook Op rekening laten betalen. De 'betaling' wordt dan in e-Captain als openstaande factuur bij het lid geregistreerd. U vind die openstaande factuur terug op de relatiekaart van het lid in het tabblad Financieel en als openstaande post in uw boekhouding.

Om uw leden Op rekening te kunnen laten betalen moet u een Op rekening knop aanmaken.

• Ga in het Beheercentrum naar Kassa en selecteer de optie Basis indeling
  • Klik links onder in beeld op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe knop toe te voegen
  • Selecteer bij Soort knop de optie Op rekening
  • Geef bij Omschrijving de naam van de knop op.
  • Vink de optie Bij 0 bedrag restantbedrag betalen aan.

kassa-oprekening-afrekenen-01

• Klik op Opslaan om de knop op te slaan
  • Sleep de knop naar een lege plaats in het afreken scherm (zie onderstaand voorbeeld)

kassa-oprekening-afrekenen-02

Afrekenen met Op rekening

Om met de optie Op rekening te kunnen betalen gaat u als volgt te werk.

• Sla de gewenste artikelen aan op de kassa
  • Selecteer via Zoek relatie de juiste relatie
  • Klik op de knop Op rekening om de artikelen af te slaan en Op rekening te zetten.

kassa-oprekening-afrekenen-03

De artikelen zijn nu afgerekent en staan als openstaande factuur op de relatiekaart.

kassa-oprekening-afrekenen-04

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2018