Debetkaart saldo opvragen

Debetsaldo knop aanmaken

Om van uw leden het debetkaart saldo op te kunnen vragen moet u een Debetsaldo knop op de kassa aanmaken.

• Ga in het Beheercentrum naar Kassa en selecteer de optie Basis indeling
  • Klik links onder in beeld op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe knop toe te voegen
  • Selecteer bij Soort knop de optie Debetsaldo
  • Geef bij Omschrijving de naam van de knop op.

kassa-debetsaldo01

• Klik op Opslaan om de knop op te slaan
  • Sleep de knop naar een lege plaats in het afreken scherm (zie onderstaand voorbeeld)

kassa-debetsaldo02

Debetsaldo opvragen

Om het debetkaart saldo op te vragen gaat u als volgt te werk.

• Selecteer via Zoek relatie de juiste relatie
  • Het debetsaldo wordt direct in de knop weergegeven.

kassa-debetsaldo03

• U kunt het debetsaldo ook als veld bij ledenbeheer in de weergave toevoegen
  • Alle debetsaldo bij en afboekingen kunt u zien op het tabblad Financieel (tabel debetsaldo historie) bij ledenbeheer. Dit geldt niet voor transacties t/m 31-12-18. Deze kunt u alleen zien op tabblad artikelen.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 21 januari 2019