Een dagstaat uitdraaien

Dagstaat knop aanmaken

Om de dagstaat uit te kunnen draaien via de kassa heeft u de knop Dagstaat nodig.

• Ga in het Beheercentrum naar Kassa en selecteer de optie Basis indeling
  • Klik links onder in beeld op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe knop toe te voegen
  • Selecteer bij Soort knop de optie Dagstaat
  • Geef bij Omschrijving de naam van de knop op.

kassa-dagstaat-01

• Klik op Opslaan om de knop op te slaan
  • Sleep de knop naar een lege plaats in het afreken scherm (zie onderstaand voorbeeld)

kassa-dagstaat-02

Dagstaat uitdraaien

Om via de kassa de dagstaat uit te draaien klikt u op het kassa scherm op de knop Dagstaat.

• Klik op de knop Dagstaat om de dagstaat op te vragen

kassa-dagstaat-03

• De dagstaat wordt als PDF in een nieuw (pop-up) venster geopend.

kassa-dagstaat-04

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 april 2018