Een passant registreren

Passant knop aanmaken

Om een passant op de kassa te kunnen registreren heeft u op de kassa een Passanten knop nodig.

• Ga in het Beheercentrum naar Kassa en selecteer de optie Basis indeling
  • Klik links onder in beeld op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe knop toe te voegen
  • Selecteer bij Soort knop de optie Passanten scherm
  • Geef bij Omschrijving de naam van de knop op.

kassa-passanten-01

• Klik op Opslaan om de knop op te slaan
  • Sleep de knop naar een lege plaats in het kassa scherm (zie onderstaand voorbeeld)

kassa-passanten-02

Een passant registreren

Als een passant zich meldt dan klikt u op de kassa op de knop Passanten.

• Klik op de knop Passanten om het passanten scherm te openen.

kassa-passanten-03

In het passanten scherm ziet u standaard alle gasten. Boven in het scherm ziet u meerdere opties die u kunt gebruiken.

kassa-passanten-04

• Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe passant toe te voegen.
  • Voer de gegevens van de passant in en klik op Opslaan.

kassa-passanten-05

• Klik nu bij Aankomst en Vertrek op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe boeking te maken.

kassa-passanten-06

• Klik op de paarse knop Zoek om een vrije ligplaats te zoeken.

kassa-passanten-07

• Selecteer de gewenste ligplaats en klik daarna op Opslaan.
  • e-Captain rekent nu zelf het te betalen bedrag uit.
  • Klik op de knop Afrekenen via kassa om het bedrag via de kassa af te rekenen.

kassa-passanten-08

• De artikelregels worden nu naar het kassa scherm gestuurd waar u de betaling kunt afronden met de gewenste betaalwijze.

kassa-passanten-09

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 april 2018