Inloggen op de kassa

Inloggen via e-Captain

Om de Kassa module te kunnen gebruiken moet u inloggen op de kassa. Dit kan via e-Captain.

• Ga in uw browser naar www.e-captain.nl/inloggen.
  • Login met uw gebruikers gegevens
  • Ga naar Kassa en selecteer de kassa die u wilt gebruiken

kassa-module-instellen-08

• Voer nogmaals uw wachtwoord in en klik op Inloggen. De kassa wordt nu in een nieuw browser venster geopend.

kassa-module-instellen-09

Snel naar de kassa

Door onderstaande link als standaard pagina/start pagina in te stellen in uw browser of toe te voegen aan uw favorieten in uw browser hoeft u maar één keer in te loggen.

https://www.e-captain.nl/inloggen?kassa

Deze link toont het standaard e-Captain loginscherm. Na een succesvolle login wordt direct het kassa scherm gestart. Indien u meerdere kassa's heeft dan wordt de eerste kassa gestart waar de ingelogde gebruiker toegang toe heeft.
Gebruikers die uit meerdere kassa's kunnen kiezen kunnen deze link dus niet gebruiken.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 oktober 2018