Kassa blok indeling

Inhoudsopgave

1. Blok indeling

Blok indeling

Het wordt tijd om de kassa in te richten. De blokindeling wordt standaard meegeleverd in e-Captain. Deze hoeft u in principe niet aan te  maken of aan te passen.

De kassa is een visueel aanwezig instrument. Met knoppen en kleuren kunt u vorm geven aan de kassa. Basis hiervoor is dat bekend is wel deel van de kassa dat u gebruikt als de “telmachine”, en welk deel voor uw artikelen en de artikelgroepen die u misschien gaat gebruiken. Er zijn 3 gebieden te onderscheiden voor functies:

• Kassa tel scherm (1)
  • Artikelscherm (2)
  • Artikelgroepen scherm wisselen (3)

kassa-009

• Elk gebied heeft een eigen functionaliteit en kan op een andere manier ingericht worden. Standaard levert e-Captain een basiskassa waar al een volledige opzet in zit. Zo hoeft u niet alles zelf hoeft te doen, maar gebruik kunt maken van de voorgedefinieerde functies zoals afrekenen en tellen.
  • De kassa bevat standaard de 3 volgende schermen die meegeleverd worden. Het is mogelijk maximaal 3 schermen te maken, die in de basis kassa standaard worden aangemaakt. Bij het aanmaken van de kassa zal een standaard set worden geplaatst:

kassa-010

• De standaard kassa wordt geplaatst als u voor het eerst met de kassa gaat werken. U kunt de standaard kassa uitbreiden met groepen en artikelen zodat u niet alles zelf hoeft te maken. Er is namelijk al één artikelgroep aangemaakt en het scherm waarmee u de betalingen afhandelt krijgt u erbij zodat u dat niet hoeft aan te maken.

kassa-011

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 maart 2018