Kassa labelprinter driver Toshiba B-EV4T

Toshiba labelprinter driver downloaden

De printer driver van de Toshiba TEC B-EV4T labelprinter kunt u downloaden van de website van Toshiba.

Printer driver downloaden

kassa-toshiba-printer-installeren-01

• Selecteer bij Please select model de B-EV4T
  • Selecteer bij Please select OS het Windows operation systeem

kassa-toshiba-printer-installeren-02

• Ga vervolgens akkoord (agree) met de voorwaarden en klik op Download om de driver te downloaden.

Printer driver installeren

Belangrijk:  Koppel de printer pas aan de kassa als de software is geïnstalleerd!

Nadat de software is gedownload zoekt u op uw computer het gedownloade EXE bestand. Doorgaans vind u deze terug in de download map op uw computer.

• Dubbelklik op de toepassing om de installatie te starten

kassa-toshiba-printer-installeren-03

• Klik op Next om de installatie stappen te doorlopen.

kassa-toshiba-printer-installeren-04

• Als u alle stappen heeft gehad klikt u op Finish.

De driver is nu geïnstalleerd. Hoe u de printer verder moet installeren leest u op deze pagina.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 augustus 2018