Kassa labelprinter driver Toshiba B-EV4T

Toshiba labelprinter driver downloaden

De printer driver van de Toshiba TEC B-EV4T labelprinter kunt u downloaden van de website van Toshiba.

Printer driver downloaden

kassa-toshiba-printer-installeren-01

• Selecteer bij Please select model de B-EV4T
  • Selecteer bij Please select OS het Windows operation systeem

kassa-toshiba-printer-installeren-02

• Ga vervolgens akkoord (agree) met de voorwaarden en klik op Download om de driver te downloaden.

Printer driver installeren

Belangrijk:  Koppel de printer pas aan de kassa als de software is geïnstalleerd!

Nadat de software is gedownload zoekt u op uw computer het gedownloade EXE bestand. Doorgaans vind u deze terug in de download map op uw computer.

• Dubbelklik op de toepassing om de installatie te starten

kassa-toshiba-printer-installeren-03

• Klik op Next om de installatie stappen te doorlopen.

kassa-toshiba-printer-installeren-04

• Als u alle stappen heeft gehad klikt u op Finish.

De driver is nu geïnstalleerd. Hoe u de printer verder moet installeren leest u op deze pagina.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 augustus 2018