Kassabon opmaken

Inhoudsopgave

1. Kassabon opmaak

Kassabon opmaak

De e-Captain Kassa module ondersteunt het gebruik van een bonprinter. De door ons geleverde bonprinter is een Star TSP 100 printer. In het Beheercentrum kunt diverse teksten instellen die op de kassabon kunnen worden geprint.

• Ga in het hoofdmenu naar Beheercentrum
  • Kies voor Kassa
  • Klik op het item Kassa instellingen

kassa-014

• Hier kunt u in de velden Bon kop en Bon voet de layout aanpassen door de onderstaande codes toe te voegen aan uw tekst.

<b></b> of <strong></strong> Bold
<logo> Print logo ( als die is ingeladen in de printer, dit kan niet via e-Captain. U dient hiervoor de handleiding van de printer te volgen )
<left></left> Links uitlijnen
<center></center> Centreren
<right></right> Rechts uitlijnen
<inv></inv> Inverted
<br> of <br / > Enter (\r\n)
<indent:x> Inspringen waar x het aantal spaties is

Bijvoorbeeld:

<strong><center>Mijn winkel</center></strong>

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 maart 2018