Uw logo op de kassabon plaatsen

Indien gewenst kunt u, uw eigen logo op de kassabonnen laten afdrukken als u artikelen via de kassa afrekent. Hiervoor moet u, uw logo uploaden naar de printer zelf.

• Ga naar Start en open Apparaten en printers op uw kassa of PC.
  • Selecteer de Star TSP 100 printer en ga naar de printereigenschappen.

kassa-logo-op-kassabon-01

• Ga naar het tabblad TSP100 configureren en klik op Configuratieprogramma starten (let op, hier heeft u administrator rechten voor nodig op de kassa of PC).
  • Selecteer in het volgende scherm de optie Modus Star Line (standaard).

kassa-logo-op-kassabon-02

• In het volgende scherm gaat u naar Afbeeldingenlijst en klikt u op Nieuwe toevoegen om uw logo te uploaden. De printer accepteert alleen een JPG afbeelding!

kassa-logo-op-kassabon-03

• Nadat u het logo heeft geupload selecteert u de optie Logo's en snijden en klikt u op toevoegen om het logo toe te voegen.

kassa-logo-op-kassabon-04

• Selecteer uw logo en bepaal hoe u het logo wilt uitlijnen op de kassabon.

kassa-logo-op-kassabon-05

• Klik daarna op Wijzigingen toepassen en daarna op sluiten.

kassa-logo-op-kassabon-06

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 november 2018