Bewaarde rapportages aanmaken

Functie

Met het onderdeel Bewaarde rapportages kunt u een rapportage, bijvoorbeeld een overzicht van bestuursleden, weer te geven op de webpagina van uw organisatie. Eveneens is het mogelijk om een moment opname van een rapport te bewaren.

Rapportage

• Kies in het hoofdmenu voor Ledenbeheer.
  • Klik in het submenu op Rapportage als u een bestaande lijst wilt gebruiken.
  • Als u een nieuw rapport wilt aanmaken gebruikt u de Rapportgenerator in het submenu.

Bewaarde rapportages 001

• Kies de lijst die zichtbaar moet zijn op de website uit het overzicht Systeemlijsten of Eigen lijsten
  • Kies in de kolom Uitvoer voor Bewaarde rapportage.

Bewaarde rapportages 002

• Als de meest recente versie van het rapport zichtbaar moet zijn op de website van uw organisatie, vinkt u ‘s-nachts automatisch bijwerken aan.
  • Klik op de knop Opslaan om het rapport toe te voegen aan het submenu item Bewaarde rapportages.

Bewaarde rapportages 003

• Kies in het hoofdmenu voor Ledenbeheer.
  • Klik op het submenu Bewaarde rapportages.

Bewaarde rapportages 004

• Selecteer een rapport.

Bewaarde rapportages 005

Met de knop Nu bijwerken worden van oudere opgeslagen rapporten de meest recente gegevens opgehaald.

Bewaarde rapportage op de website

Hoe u bewaarde rapportages op de website toont leest u op de pagina widget bewaarde rapportage.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 mei 2017