Eigen etiketten toevoegen

Om eigen etiketten toe te voegen ga naar:

• Klik in het hoofd-menu op Beheercentrum
  • Kies voor Rapportage
  • En klik op Etiketten definiëren

eigen-etiketten-toevoegen-001

• In het scherm dat geopend wordt zijn de verschillende velden aan te passen.

eigen-etiketten-toevoegen-002

eigen-etiketten-toevoegen-003

• Etiketnaam: geef een eigen naam op om het etiket gemakkelijk terug te vinden

eigen-etiketten-toevoegen-004

• Pagina marge: Geef de hoogte en breedte marge op van de etiketten pagina

eigen-etiketten-toevoegen-005

• Breedte en hoogte: geef de breedte en hoogte van de etiketten op

eigen-etiketten-toevoegen-006

• Marge: geef de marge op van de tekst die op het etiket moet komen

eigen-etiketten-toevoegen-007

• Kolommen en rijen: geef het aantal kolomen en rijen op van de etiketten op de etiketten pagina

eigen-etiketten-toevoegen-008

• Lettergrootte: geef de lettergrootte op van de tekst die geprint wordt op de etiketten

eigen-etiketten-toevoegen-009

• Uitlijning: geef de uitlijning van de tekst die op het etiket komt aan

eigen-etiketten-toevoegen-010

• Etiketten herhalen: meerdere identieke etiketten afdrukken achter elkaar. Bijvoorbeeld 14 maal dezelfde adressticker op een etiketten pagina:

• Klik op de knop Toevoegen om de eigen Etiketten template toe te voegen.

eigen-etiketten-toevoegen-011

Eigen etiketten afdrukken

• Ga naar Ledenbeheer
  • Selecteer het lid waarvan u etiketten wilt afdrukken, dit kan ook de eigen vereniging zijn, mocht u etiketten willen afdrukken van uw vereniging.

eigen-etiketten-toevoegen-012

• Klik op de knop Naar rapportage

eigen-etiketten-toevoegen-013

• Kies het eigen etiket, in dit voorbeeld Etiket Handleidingen
  • Klik op de knop Bekijk lijst en druk deze af.

Geen adres etiketten

Het kan zijn dat u andere informatie dan NAW gegevens op een etiket wilt afdrukken. Bijvoorbeeld voor een vergadering naamkaartjes te maken en af te drukken op etiketten.

• Kies bij het afdrukken, het rapport, de uitvoer en vink het vakje Rapport mode aan.

eigen-etiketten-toevoegen-014

• Nu worden op de etiketten niet meer de standaard NAW gegevens afgedrukt, maar de informatie die u heeft verzameld in het rapport dat u als eerste heeft geselecteerd.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 mei 2017